La UdL rep el premi 'Primera Premsada 2016'

El premi es lliurarà a la cloenda de la festa de l’oli 'La Primera Premsada. Oli, art i gastronomia', de la Granadella

Universitat de Lleida ©Territoris.cat
photo_camera El grup de recerca d’Antioxidants de la UdL rebrà el guardó el proper 6 de novembre

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) i el Museu de l’Oli de Catalunya (MuOC) han distingit el grup de recerca d'Antioxidants del Departament de Tecnologia d'Aliments, de la Universitat de Lleida, amb el premi 'Primera Premsada 2016', en reconeixement a les aportacions fetes al sector de l’oli.

Aquest grup, nascut l’any 1995 per iniciativa de les professores Mª José Motilva i Mª Paz Romero, investiga el camp de l’oli d’oliva verge d’arbequina. Acredita una àmplia experiència en la millora de la qualitat de l’oli d’oliva i, des de fa uns anys, ha ampliat el seu horitzó de treball i ha reforçat la seva activitat en l’estudi de diferents compostos bioactius que tenen especial interès en el desenvolupament i la formulació d’aliments funcionals.

El premi es lliurarà dins de l’acte de cloenda de la festa de l'oli ¡La Primera Premsada. Oli, art i gastronomia, que tindrà lloc el proper diumenge 6 de novembre a la Granadella.