16.10.2019 |
Territoris.cat

Els cellers obren les seves portes en el Dia Europeu de l'Enoturisme

La jornada, molt participativa, va comptar amb un grapat d'activitats repartides per diferents cellers del territori.

El Celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles va rebre més de 300 persones que van gaudir d'un esmorzar popular a les seves instal·lacions.
El Celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles va rebre més de 300 persones que van gaudir d'un esmorzar popular a les seves instal·lacions.
Els cellers obren les seves portes en el Dia Europeu de l'Enoturisme

Aquest diumenge, Dia Europeu de l'Enoturisme es van poder visitar alguns dels millors cellers del món, en una jornada de portes obertes, amb la participació de la Do Costers del Segre: Celler Tomàs Cusiné (El Vilosell); Castell del Remei (Penelles); Celler Mas Blanch i Jové (La Pobla de Cérvoles); Castell d'Encús (Talarn); Oleum Flumen (Vinaixa); Cal Pastor (La Pobla de Cérvoles); Vall de Baldomar (Baldomar); Bo de Shalom (Lleida); Restaurant Celler del Roser (Lleida); Celler Analec (Nalec); Celler Vinya Els Vilars (Arbeca); 

En un matí amb temperatures primaverals, els cellers van rebre als visitants amb un tast dels seus vins, oferint visites guiades o esmorzars populars com la sardinada que va organitzar el celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, pel qual hi van passar més de 300 persones.  

Amb aquesta iniciativa es pretén difondre la cultura del vi, per tal de donar a conèixer els matisos i sabors que configuren cadascun dels vins de la Do Costers del Segre. 

Comentarios