20.07.2019 |
Territoris.cat

Diuen que, a Cal Domingo, es pot escoltar el silenci

Publireportatge "Cases Rurals" que va participar en l'Extra de la revista Territoris Magazín #Agost 2018 

La pedra és un dels elements destacables de la construcció que, amb el bon gust de la decoració, transformen les estances en santuaris de relaxació.
La pedra és un dels elements destacables de la construcció que, amb el bon gust de la decoració, transformen les estances en santuaris de relaxació.
Diuen que, a Cal Domingo, es pot escoltar el silenci

En realitat, poden ser moltes les expectatives que el visitant pot tenir d'un allotjament rural: pel que fa a l'entorn, l'arquitectura, la situació o la funcionalitat, per dir-ne algunes. Però, en traslladar-nos a Bellver d'Ossó, un poble al límit entre l'Urgell i la Segarra on es troba Cal Domingo, ens hem quedat parats, ja que en aquest casalot del 1887, diuen que s'hi pot escoltar el silenci. 

CAL-DOMINGO-GIF

Els seus propietaris han volgut ser respectuosos amb l'arquitectura original perfectament integrada al conjunt del poble, i amb un interiorisme acurat i funcional que, per si sol, fa fluir al visitant d'aquest concepte de silenci. La pedra és un dels elements destacables de la construcció que, amb el bon gust de la decoració, transformen les estances en santuaris de relaxació i espiritualitat, per buscar qualificatius amb una certa profunditat. foto 1

El municipi té poc de més d'un centenar d'habitants, de manera que el visitant es converteix en un més de la comunitat, per curta que sigui la seva estada, una circumstància de valor afegit a la proposta de Cal Domingo.

Tot i les dimensions del poble, la seva situació el converteix en allotjament de privilegi per les sortides d'activitat física, culturals o simplement de lleure.

El límit entre Urgell i Segarra també li aporta un contrast de paisatge i de possibilitats d'immersió en una nova realitat territorial. foto 5foto 13-Menys-resolucio


El silenci de Cal Domingo no sols es deu als orígens arquitectònics, sinó que els propietaris han incorporat a l'espai aquells elements amb els quals han considerat que el visitant ho pot constatar, com són l'Spa, Sauna i Jacuzzi, espais que per si sols traslladen al benestar i a la relaxació. En definitiva, que els sigui més fàcil assolir aquest estat de calma i silenci. És tot un compendi de sensacions que conjuguen els jocs de llum amb els aromes i els colors del mateix entorn.

Cal Domingo disposa d'espai de 4 a 21 persones, que es poden distribuir en habitacions de 2 a 8 persones, segons les necessitats. Les estances comparteixen espai exterior, menjador, barbacoa i piscina semiclimatitzada. foto 9

Des de Bellver d'Ossó queda a un tret de pedra Agramunt, amb la visita obligada a la tradició del torró i la xocolata a la pedra, el castell de Pallargues, els orígens romans de Guissona, l'espai Guinovart o l'Estany d'Ivars i Vila-sana.

Per aquells que volen activitat física a Masssoteres, poden practicar el pitch&putt al camp de 18 forats, camp de pràctiques i putting green, així com gaudir de les pistes de pàdel.

Més informació: Cal Domingo

Plaça Major, 4 -- 25318 Bellver d’Ossó

[email protected]

667509045

Facebook Cal Domingo

 

Comentarios