21.04.2019 |
Territoris.cat

Els darrers concerts del primer cicle d’’ESCENA!’ Movistar tornaran a fer vibrar la ciutat de Lleida

Agost, Holy Bouncer, La Plata i Urfabrique posaran el punt final al primer cicle ESCENA! Movistar que tanca amb èxit a l’espera que anunciïn el segon

Per l’escenari del Cafè del Teatre amb motiu del primer cicle ‘ESCENA!’ Movistar, arriben les darreres propostes d’aquesta innovadora cita
Per l’escenari del Cafè del Teatre amb motiu del primer cicle ‘ESCENA!’ Movistar, arriben les darreres propostes d’aquesta innovadora cita
Els darrers concerts del primer cicle d’’ESCENA!’ Movistar tornaran a fer vibrar la ciutat de Lleida

Després del pas de vuit bandes estatals, novelles i consolidades, per l’escenari del Cafè del Teatre amb motiu del primer cicle ‘ESCENA!’ Movistar, arriben les darreres propostes d’aquesta innovadora cita. Tindran lloc en format de doble concert, com ja és habitual, i faran moure als seus espectadors de nou en dijous, el 8 i el 15 d’octubre.

Et revelem tots els seus secrets per esprémer-los al màxim!

                           

8 de novembre

El vespre del dijous 8 d’octubre s’encetarà amb el ritme de la banda Holy Bouncer que arriba des de Barcelona per recuperar el rock més pur i original. Amb influències que van des de Pink Floyd a MGMT, The Doors o The Who, i un toc de rock psicodèlic.

El seu Primer EP fou ‘Ladies & Gentlemen’ i el primer àlbum porta per títol ‘Hippie Girl Lover’ (2016). Aquest el componen 10 temes, que ja han fet sonar en diversos festivals de l’Estat espanyol, Europa i fins i tot, Xina.

holy bouncer

A continuació de l’actuació de Holy Bouncer, pujarà a l’escenari del Cafè del Teatre Urfabrique. Es tracta d’un duo format per dos joves barcelonins, en Javi Morales i el Pau Mendieta. Les seves cintes, caixes de ritmes, la flauta i la guitarra, són les seves veus. Urfabrique es defineixen com una banda indie house, ambience electronic i deep house. Van ser els guanyadors del Premi Música de Movistar Artsy.

urfabrique

15 de novembre

La nit del dijous 25 de novembre arribarà el torn del trio barceloní Agost. El seu so és una barreja de guitarres que beuen del shoegaze i sintetitzadors que hipnotitzen. Els uneix la mateixa passió pels instruments vintage, els efectes i el soroll. Després de guanyar el Premi Música de Movistar Artsy, arriben a ‘ESCENA!’ Movistar per presentar-nos el seu disc, que es va estrenar setembre.

HyperFocal: 0

Amb l’escenari del Cafè del Teatre amb ganes de més música, tancaran la vetllada la reconeguda banda La Plata, qui alhora posarà el punt final al cicle 'ESCENA!' Movistar. La Plata ve de València i la formen en Diego Escriche, la Patricia Ferragud, en Salvador Frasquet, en Carmona i la María Gea.

Els seus temes estan plens d’estructures pop plenes d'esquivaments, acceleracions i aturades. Es tracta del fruit d'un minuciós treball de composició, que es compensa amb tons de frescor i nervi, contaminat pel punk i el hardcore. Després de completar una extensa gira nacional, la publicació de ‘Desorden’ confirma La Plata com una autèntica fàbrica de hits.

LA PLATA

29 de novembre

En la seva aposta cultural, ‘ESCENA!’ Movistar oferirà la projecció de la pel·lícula Gorrión Rojo, que tindrà lloc a les 20.30h al Teatre de l’Escorxador.

Més informació:

Web ESCENA! Movistar

Aconsegueix en aquests establiments la teva entrada pels concerts i estrenes de cinema i sèries de l'Escena! Movistar. (Amb l'entrada la bossa oficial Escena! Movistar de regal)

Botiga Movistar - C.C. Carrefour

Botiga Movistar - Bisbe Ruano

Botiga Movistar - C/Segòvia

Botiga Movistar - Passeig Sant Joan

Botiga Movistar - C/St. Joan de Mata

Cafè del Teatre Escorxador | Teatre Municipal de l'Escorxador

Comentarios