25.01.2021 |
Territoris.cat

Detenen dos homes del Palau d'Anglesola per robar en un magatzem agrícola d'Arbeca

A un dels detinguts també se’l relaciona amb dos robatoris amb força a l’interior d’un bar i d’una empresa de jardineria del Pla d’Urgell

Detenen dos homes del Palau d'Anglesola per robar en un magatzem agrícola d'Arbeca

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres, dos homes, de 19 i 29 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns del Palau d'Anglesola, com a presumptes autors d'un robatori amb força a l’interior d’un magatzem rural. A un dels detinguts també se’l relaciona amb dos robatoris amb força comesos en un bar i una empresa de jardineria.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada el passat dia 5 de març, després de tenir coneixement que s'havia produït un robatori a l'interior d'un magatzem agrícola situat a la partida Alzina d'Arbeca, segons fonts del cos policial.

Després de trencar la porta d'accés a la finca i, posteriorment, la porta d'accés al magatzem, els lladres es van emportar diversos objectes, com eines de treball i dues selles de muntar a cavall, entre altres. La investigació va concloure el passat 9 de març amb la localització i detenció dels dos presumptes autors del robatori.

El mateix dia es va fer una entrada i perquisició en un magatzem que els detinguts tenen al Palau d'Anglesola, on es van trobar estris de treball de dubtosa procedència. A més, al detingut de 19 anys també se'l relaciona amb dos robatoris amb força comesos al Palau d’Anglesola. El primer el va cometre el passat 24 febrer del 2015 en una empresa de jardineria.

En aquest cas va accedir forçant una porta lateral i, un cop a l’interior, va sostreure maquinària de jardineria valorada en uns 34.350 euros. Part d’aquest material sostret a l’empresa de jardineria es va recuperar en
l’escorcoll efectuat el passat dia 9 de març. L’altre robatori va passar el 21 de gener en un bar situat al carrer Ausiàs March.

Va accedir a l'interior del local després de forçar les finestres d'un lavabo i, un cop dins, va sostreure 400 euros de la caixa enregistradora. Els detinguts, els quals tenen antecedents, van quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

Detenen dos homes del Palau d'Anglesola per robar en un magatzem agrícola d'Arbeca
comentaris