20.07.2019 |
Territoris.cat

La Ribereta, història i contemporaneïtat

Publireportatge de casa rural que va participar en l'extra de la revista Territoris Magazín #Agost 2018 

La Ribereta, història i contemporaneïtat

La Ribereta és una masia situada a Lloberola, a tocar de Biosca, al nord de la Segarra, confrontant amb la comarca del Solsonès. Es tracta d’una finca independent que es troba enmig de la bella Catalunya interior. L’envolten boscos de pins, roures, alzines, vinyes i altres cultius propis de les zones de secà. www.nebariestudi.com

La Ribereta és una masia construïda durant la segona meitat del segle XIX que va ser restaurada l'any 2015 respectant al màxim l'estructura i l'essència originals.

La seva remodelació va consistir a mantenir la casa antiga de pedra, aixecar un edifici annex adaptat a aquesta edificació i construir una piscina envoltada d'una àmplia zona de terrasses. El resultat final és una construcció en la qual hi ha un equilibri, i alhora un contrast, entre la típica i robusta masia catalana i un edifici contemporani amb grans obertures i molta presència de llum natural. 

Baner-La-Ribereta

La Ribereta ofereix espais per compartir amb els amics, la parella i els infants. Compta, dins de la piscina, amb una zona de poca profunditat adreçada al bany dels nens i nenes, així com un parc infantil amb tobogan, paret d'escalada, gronxadors i altres entreteniments. www.nebariestudi.com

Disposa de barbacoa al costat d'una gran taula per dinar o sopar a l'aire lliure, tot gaudint d’unes excel·lents vistes a les muntanyes confrontants. També de xemeneia de llenya a l’interior, terrasses per prendre el sol, zones cobertes habilitades amb sofàs per llegir o relaxar-se contemplant l'entorn, rebost amb productes locals i xiringuito-bar totalment equipat. _MG_9480a

Aquesta masia amb segles d’història és un lloc ideal per gaudir de la tranquil·litat, contagiar-se de pau, i sentir les olors i els colors de la natura. A més a més, hi són benvingudes les mascotes.

Des d’aquesta casa rural hi ha la possibilitat de gaudir de diverses excursions culturals, gastronòmiques i esportives per a tota la família: des de visitar el Molí de Povia, el castell preromànic i l’església de Sant Miquel de Lloberola, Povia_106_ppla Torre de vigilància de Vallferosa, la vila closa de Sant Climenç, amb el seu Castell i les tres capelles; l’estació d’esquí Port del Comte, amb activitats esportives i de lleure aptes tot l’any; Solsona i el seu Museu Diocesà i Comarcal, etc.

La Ribereta disposa de cinc habitacions –dues habitacions dobles amb llits de matrimoni i tres habitacions triples– que poden donar cabuda a tretze persones.

  Facebook: Casa Rural La Ribereta

   Instagram: la_ribereta

   Pinterest: laribereta

Més informació:

Casa Rural La Ribereta

25753 Lloberola (Biosca)

www.laribereta.com

[email protected]

Tels. 633 071 714 -- 626 737 313 

 

Comentarios