18.02.2019 |
Territoris.cat

Sónar de Nit presenta un dels programes més elitistes en el vint-i-cinquè aniversari

Modeselektor un dels caps de cartell del Sónar de Nit 2018
Modeselektor un dels caps de cartell del Sónar de Nit 2018
Sónar de Nit presenta un dels programes més elitistes en el vint-i-cinquè aniversari

Sónar de Nit tanca el cartell del vint-i-cinquè aniversari amb la que es pot considerar una de les millors DJs del món, Helena Hauff, una jove alemanya que des de els seus inicis al Golden Pudel d'Hamburg ha evolucionat fins a consolidar-se en l'ambit internacional, mantenint-se fidel a l'espectre format per l’electro, el techno fosc i la new wave. 

L'elitisme de figures del Sónar es complementa amb la parella Modeselektor , figures del techno berlinès que han aconseguit l'èxit mundial per la seva força escènica i uns sets, actuaran aquesta vegada com a DJs, sempre poderosos i alliberats de prejudicis, i que a més estan d'actualitat pel seu nou recopilatori, Modeselektion Vol. 04.

El trident del cartell el conforma un nou tàndem Ben Klock & DJ Nobu: un dels DJs més sòlids de l'escena alemanya al costat d'un nom clau del techno japonès, tots dos compartint la seva passió per la dimensió més experimental i profunda del gènere.

Sónar de Nit presenta a la seva programació a diversos productors i DJs que estan marcant ara mateix la tendència del techno a Europa i a la resta del món 

Objekt i Call Super són dos d'ells, amb molts elements en comú: tots dos anglesos amb llar a Berlín i tots dos perfilant un so detallat i meticulós, molt ballable però també molt mental i sensitiu.

Sonar de Nit 2018 també compta amb ErrorsmithPer la seva banda, Charlotte de Witte i Benjamin Damage aposten pel costat més intens i vigorós del techno, fidels a la contundència i la rítmica implacable de la tradició i els grans del gènere, però trobant pel camí noves formes d'expressió que permeten conjugar el verb ballar en temps de futur i present continu.

En l'entorn nacional es compta amb Angel Molina, el DJ més important i respectat de l'electrònica a Espanya, molt proper a més a la història de Sónar. Amb més de 25 anys de carrera, Molina manté vius els postulats del risc i la qualitat que sempre han definit el seu art, sense doblegar-se a concessions ni temptacions inherents al circuit. Aquest any punxarà entre dos altres tòtems del gènere, Modeselektor i Helena Hauff, formant una demolidora tríada de techno la nit de divendres a SonarPub. 


 

  

Comentarios