14.10.2019 |
Territoris.cat

Agramunt comptarà amb una nova potabilitzadora

El projecte, previst en dues fases, preveu dotar d’aigua potabilitzada a tots els nuclis del municipi

Aprovació del conveni a la ultima sessió plenària d'Agramunt
Aprovació del conveni a la ultima sessió plenària d'Agramunt
Agramunt comptarà amb una nova potabilitzadora

L’Ajuntament d’Agramunt i l’empresa concessionària CASSA signaran un conveni per tal d’impulsar un projecte que permetrà dotar d’aigua potabilitzada a tots els nuclis del municipi. Concretament, el projecte preveu la construcció d’una nova estació de tractament d’aigües a Agramunt i que alimentarà en aquesta primera fase tot el nucli d’Agramunt i a Mafet.

Actualment, els nuclis agregats del municipis capten l’aigua del canal d’Urgell i la potabilitzen mitjançant un sistema de cloratge

Al mateix temps i en aquesta mateixa primera fase, es construirà una petita potabilitzadora per al nucli d’Almenara i s’adequaran i cobriran els dipòsits de La Donzell i de Mafet. En una segona fase, es preveu fer arribar l’aigua potabilitzada als nuclis de La Donzell i de Montclar.

 Amb al nova instal·lació es garantirà aigua de màxima qualitat i es potabilitzarà en una sola estació

Segons l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, es tracta d’una obra molt necessària que garantirà l’aigua de boca de qualitat per al futur del nostre municipi. En aquest sentit, Solé ha volgut destacar la bona predisposició de l’Agència Catalana de l’aigua i de la pròpia empresa concessionària a fer possible el projecte.

Comentarios