19.09.2019 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Tàrrega té previst inaugurar l'àrea de caravanes al mes de maig

Obres en marxa a la futura àrea per autocaravanes a Tàrrega
Obres en marxa a la futura àrea per autocaravanes a Tàrrega
L'Ajuntament de Tàrrega té previst inaugurar l'àrea de caravanes al mes de maig

L'Ajuntament de Tàrrega, estima que  les obres de l'àrea d'estacionament d'autocaravanes s'enllestiran es podran inaugurar el dissabte 19 de maig. A hores d'ara les màquines continuen condicionant el solar mentre ja s'ha pavimentat part del recinte.

L'aparcament s'habilita en un terreny municipal ubicat al carrer de Joan Tous i flanquejat per la comissaria dels Mossos d'Esquadra i el Casal de Gent Gran.

Amb 1.200 metres quadrats de superfície, disposarà d'onze places d'estacionament destinades de forma exclusiva a autocaravanes 

L'Ajuntament de Tàrrega organitzarà una trobada d'usuaris d'autocaravanes del 18 al 20 de maig perquè descobreixin aquest nou punt de parada en els seus itineraris. A la vegada se'ls convidarà a descobrir els atractius turístics i comercials de la capital de l'Urgell amb diverses rutes guiades.

Les obres, iniciades el passat mes de febrer, les du a terme l'empresa Romà Infraestructures amb un pressupost de 42.165,35 euros. Aquests treballs inclouen la pavimentació del recinte amb capa asfàltica a més de la dotació dels elements necessaris en aquests tipus d'equipaments. S'han instal·lat desguassos d'aigües pluvials (que s'abocaran al riu Ondara) i connexions amb les xarxes d'aigua de boca i de clavegueram. També s'ha renovat el segment de vorera (70 m2) que afronta amb el carrer de Joan Tous i s'ha deixat una franja de protecció de 3 metres d'amplada al costat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. La materialització del projecte s'arrodonirà amb senyalització en diferents indrets del nucli urbà.

Tàrrega aposta amb aquesta inversió per la modalitat de turisme en autocaravana, la qual ha experimentat un fort auge d'un temps ençà 

El solar que acollirà la infraestructura és un emplaçament proper a la carretera C-14 i ben comunicat a peu amb el centre urbà. El consistori centralitzarà així en un únic punt l'estacionament d'aquests vehicles proporcionant-los comoditat i prestacions durant la seva estada al municipi.

Comentarios