18.07.2018 |
Territoris.cat

La jugadora del club de bàsquet de l'Associació Alba, Verònica Torra seleccionada pels Mundials Special Olympics d'Abu Dhabi

La jugadora de bàsquet de club Esportiu de l'Associació Alba Verònica Torra
La jugadora de bàsquet de club Esportiu de l'Associació Alba Verònica Torra
La jugadora del club de bàsquet de l'Associació Alba, Verònica Torra seleccionada pels Mundials Special Olympics d'Abu Dhabi

La jugadora de bàsquet del club Esportiu de l’Associació Alba Verònica Torra, ha estat seleccionada per formar part de la delegació espanyola de bàsquet als Mundials Special Olympics que es faran l’any 2019 a Abu Dhabi (Emirats Àrabs).

L'esportista de Cervera de 30 anys participa per segona vegada en aquesta competició internacional, la primera va ser l’any 2007 als Mundials Special Olympics que es van celebrar a Shanghai (Xina)

Vero Torra és una gran apassionada de l’esport, especialment del bàsquet, però també forma part de l’equip de futbol i competeix en la disciplina de natació. Com a Club Alba, participa durant tot l’any en els campionats organitzats per la Federació ACELL en l’àmbit territorial i català, així com en els Jocs Special Olympics Catalunya, que tenen lloc cada dos anys amb presència d’esportistes de delegacions de Catalunya, de l’Estat i internacionals.

L’esportista podrà anar als Mundials Special Olympics gràcies al suport de la Paeria de Cervera que es farà càrrec de bona part de les despeses de desplaçament i allotjament, la implicació del consistori cerverí garanteix que Vero Torra pugui participar en aquesta competició internacional.

A banda de la seva faceta com a esportista, Vero Torra treballa a l’escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega com a ajudant de cuina i també com a monitora de menjador a través del servei que gestiona Quàlia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba.

Els Mundials Special Olympics se celebraran a  Abu Dhabi (Emirats Àrabs) del 14 al 21 de març del 2019. Hi participaran 7.000 esportistes de seleccions de tot el món que competiran en 24 disciplines esportives com bàsquet, handbol, futbol, natació, volei, bàdminton, volei platja, tennis, atletisme, tennis taula, ciclisme, kaiac, vela, triatló, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, judo, petanca equitació, golf i halterofília, entre altres.

  

Comentarios