Imprimir

Almacelles celebra una nova edició de l’Aplec de la Sardana el dissabte 2 de juny

territoris.cat/Joaquim Fabrés | 31 de mayo de 2018

La Plaça de la Sardana s’omple de dansaires amb motiu de l’aplec - Amics de la sardana d’Almacelles
La Plaça de la Sardana s’omple de dansaires amb motiu de l’aplec - Amics de la sardana d’Almacelles

A les sis de la tarda del dissabte 2 de juny arrancarà, a la Plaça de la Sardana, l’edició número vint-i-dos de l’aplec de la sardana de la vila d’Almacelles. Els sardanistes gaudiran d’una audició de 25 sardanes, a càrrec de la Jovenívola d’Agramunt i la Cobla Lo Castell, repartides en dues sessions, tarda i nit.

Un cop finalitzada la ballada de tarda i per a tots els assistents que ho desitgin, els Amics de la Sardana d’Almacelles, organitzadors de l’aplec, els conviden a participar del tradicional sopar de l’Aplec que tindrà lloc en la Sala Polivalent de la població. Per participar en aquest sopar, que té un preu de 10 euros, cal fer una reserva prèvia.

L’organització obsequiarà a tots els assistents amb coca, xocolata i moscatell per acomiadar l’Aplec

Després del sopar, i en la mateixa sala Polivalent tindrà lloc la ballada de nit de l’aplec, la qual inclourà el Concurs de Colles Improvisades.

Al llarg de tota la trobada sardanista, els Amics de la Sardana d’Almacelles, sortejaran lots de productes entre els assistents per gentilesa del comerç de la població.

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/tres-i-fora/almacelles-celebra-nova-edicio-l-aplec-sardana-dissabte-2-juny/20180531112037048946.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]