Imprimir

Arxiven les diligències contra 32 alcaldes lleidatans investigats per l’1-O

territoris.cat | 18 de febrero de 2019

Els alcaldes que van declarar a la fiscalia de Cervera
Els alcaldes que van declarar a la fiscalia de Cervera

La Fiscalia Superior de Catalunya ha arxivat les diligències contra 32 alcaldes de la demarcació de Lleida investigats pel suport al referèndum de l'1 d'octubre, i la cessió de les instal·lacions municipals. En el document al que ha tingut accés Territoris.cat, la Fiscalia argumenta que se trata de pequeños ayuntamientos, que ante una actuación llevada a cabo por grupo numeroso de conciudadanos, debe concluirse que, aun habiendo querido, tampoco hubiera podido con los medios disponibles evitar la apertura de los colegios. Desprès de nombrar als trenta dos alcaldes, el document conclou, que no ha quedado suficientemente acreditado en definitiva mas  allá de las meras suposiciones o presunciones penalmente destacables que los alcaldes investigados, realizaran actuación alguna positiva u omisa que tuviera incidencia efectiva en la apertura de los centros de titularidad municipal.

Suport als alcaldes que han declarat a CerveraPer la cual cosa, Arxiva les diligències, contra els alcaldes:

Miquel Sala d'Oliana, José A. Troguet de Pont de Suert, Francesc X. Porta de Bellver de Cerdanya, Antoni Villas de JUneda, Enric Mir de les Borges Blanques, Domènec Sabanés d'Artesa de Segre, Jordi Ignasi de Balaguer, Lluís Bellera de la Pobla de Segur, Jordi Navarra de Sant Esteve de la Sarga, Juan Ubach de Tremp, Gerad Sabarich de Riap, Raimon Monterne de Sort, Carles Palau de Bell-lloc, Joan Talarn de Bellvís, Montserrat Meseguer del Palau d'Anglesola, Joan Reñé de Fondarella, Jordi Calvís de Golmés, Àlex mases de Linyola, Josep M. Puig de Torregrossa, Ramon Royes de Cervera, Xavier Casoliva de Guisona, Rosa Pujol d'Aitona, Jose Ramon Ibarz d'Almacelles, Maria Teresa Malla d'Almenar, Joan Gilart d'Alpicat, Josep Abad de Roselló, Gabriel Pena de Serós, Jordi Latorre de Torrefarrera, David Rodriguez de Solsona, Salvador Bonjoch de Bellpuig, Rosa Maria Perelló de Tarrega i Albert Batalla de la Seo d'Urgell.

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/societat/arxiven-diligencies-32-alcaldes-lleidatans-investigats-per-l-1/20190218193033054840.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]