Imprimir

Bellvís regula la conservació d’espais de valor natural i mediambiental

territoris.cat/Josep A. Pérez | 15 de de febrer de 2017

Obres de recobriment en la Tercera Séquia al terme de Bellvís
Obres de recobriment en la Tercera Séquia al terme de Bellvís

La modificació aprovada per l'Ajuntament de Bellvís, feia referència a la banqueta de la Tercera Séquia del Canal d'Urgell, la llera del Riu Corb i un ampli espai de la zona del Tossal Roig

L'Ajuntament de Bellvís va aprovar en la sessió Plenària del passat 9 de febrer, modificar les Normes Subsidiàries del planejament urbanístic municipal, amb l'objectiu de regular i conservar el sol i espais de valor natural i mediambiental.

La modificació feia referència a la banqueta de la Tercera Séquia del Canal d'Urgell, la llera del Riu Corb i un ampli espai de la zona del Tossal Roig. Amb aquesta preservació el consistori vol disposar d'una normativa que reguli la compatibilitat de l'activitat agrícola i ramadera amb l'entorn natural, i fer incidència en la regulació de la tala d'arbres per preservar aquests espais d'interès local.

Segons l'alcalde de Bellvís Joan Talarn, aquesta normativa no vol ser una eina estricta i hermètica, sinó una base per definir els espais que el municipi considera de valor natural. En aquest sentit Talarn ha afegit que la Comunitat de Regants, començarà pròximament a plantar els arbres en la zona de la Tercera Séquia, en la que es van arrancar, com a conseqüència de les obres de canalització.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/bellvis-regula-conservacio-despais-valor-natural-i-mediambiental/20170215171510039089.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]