Imprimir

Cervera ofereix assessorament a les empreses sobre les línies d’ajuda econòmica

territoris.cat/Jordi Bonilla | 14 de d’abril de 2020

Polígon industrial de Cervera, aturat durant aquests dies
Polígon industrial de Cervera, aturat durant aquests dies
La capital de la Segarra, segons dades de l'àrea económica, ha sofert una aturada del voltant del 65-70%, mantenint únicament la producció de serveis essencials i el sector agrícola i ramader.

La Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera s’ha posat en els darrers dies a disposició de les empreses i comerços del municipi amb la voluntat d’oferir assessorament i informació sobre les mesures extraordinàries que prendrà tant el consistori com la resta d’administracions de cara a les afectacions que pateix el teixit empresarial a causa de la crisi de la Covid-19. De la mateixa manera, també s’atenen les consultes d’autònoms cerverins assessorant-los sobre les línies d’ajuts que poden sol·licitar al Departament de Treball.

Comerços i establiments de restauració cerverins abans del confinamentLa Paeria de Cervera també ha fet arribar a les empreses de la població un recull de les mesures extraordinàries que poden sol·licitar per fer front a la situació actual. El consorci de promoció econòmica GlobalLleida ha estat l’encarregat d’elaborar la guia i, alhora, anirà actualitzant-la amb les noves ajudes que es vagin anunciant els pròxims dies.

Una de les mesures aprovades per la Paeria de Cervera durant l’estat d’alarma ha estat la modificació del calendari fiscal de l’any 2020 i la suspensió del pagament dels tributs locals, així com l’ajornament del cobrament dels preus públics a les empreses del CEI de Cervera.

La capital de la Segarra, segons dades de l'àrea económica, ha sofert una aturada del voltant del 65-70%, mantenint únicament la producció de serveis essencials i el sector agrícola i ramader.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/coronavirus/cervera-ofereix-assessorament-empreses-linies-d-ajuda-economica/20200414163208064133.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]