Imprimir

El Club de Bitlles de Castellnou de Seana es proclama campió de la Lliga Terra Ferma

territoris.cat/Josep A. Pérez | 02 de julio de 2016

Recepció a l'Ajuntament del Club de Bitlles castellnou de Seana
Recepció a l'Ajuntament del Club de Bitlles castellnou de Seana

Després de repetides temporades en el subcampionat, el Club de Bitlles de Castellnou de Seana aconsegueix proclamar-se campió territorial

El Club de Bitlles de Castellnou de Seana ha assolit aquesta temporada un repte històric, proclamar-se campió de la Lliga de Bitlles Catalanes de la Terra Ferma, un objectiu que l'entitat perseguia des de feia diverses temporades, i sempre es va quedar a les portes d'aconseguir-ho.

Els membres del Club de Bitlles Castellnou de Seana signen el llibre d'HonorEls del Pla d'Urgell es va assegurar la temporada i la seva puntuació els va permetre acabar la lliga pràcticament tres jornades abans de finalitzar-la. El passat 22 de maig es va celebrar la darrera jornada i l'enfrontament amb el Vila-sana va ser un simple tràmit.

L'Ajuntament de Castellnou ha volgut fer un reconeixement a aquesta fita, i per aquest motiu ha dut a terme aquest dissabte un acte en el qual, l'alcalde Jordi Llanes i membres del consistori, han lliurat un diploma als membres de l'equip A del Club, i han signat en el llibre d'honor del consistori.

El Club castellnouenc, ha superat als vint-i-sis equips lleidatans que competeixen en la lliga Terra Ferma, una competició que des de fa cinc anys es va desvincular de la Lliga Catalana, en considerar que afavoria a les competicions de l'àrea metropolitana.

El Club de Bitlles de Castellnou de Seana es va fundar a finals dels noranta i actualment el conformen dos equips amb 22 jugadors.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/esports/club-bitlles-castellnou-seana-proclama-campio-lliga-terra-ferma/20160702124014034634.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]