Imprimir

El Club Tennis Mollerussa en l'elit del Pàdel Lleidatà

territoris.cat | 21 de noviembre de 2018

Les jugadores de Pàdel del Club Tennis Mollerussa 1
Les jugadores de Pàdel del Club Tennis Mollerussa 1

Les instal·lacions de Pàdel del Club Tennis Mollerussa ha fet possible un important increment, no tan sols de la pràctica d'aquest esport sinó de l'activitat física, que comporta aquesta disciplina. L'entitat mollerussenca ha estat capaç de situar a les fèmines entre l'elit de l'esport, ja que aquesta temporada han assolit l'ascens a la Segona Categoria de la competició provincial.

Les jugadores de Pàdel del Club Tennis MollerussaPel que fa a la categoria masculina l'equip del Club Tennis Mollerussa es va quedar a les portes de l'ascens, i aquest resultat els encoratja a continuar millorant per no fallar en la pròxima temporada.

En el besant tenístic, el club continua en la línia competitiva d'un important nivell, ja que els tenistes Jan Garrofé en la categoria Benjamí, i Josep Cuenca en la categoria Aleví, es van classificar com a representants del Club en el Màster Provincial de Tennis de la demarcació de Lleida.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/esports/club-tennis-mollerussa-l-elit-padel-lleidata/20181121111649053173.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]