Imprimir

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell reparteix ajudes de menjador a 350 famílies

territoris.cat/Josep A. Pérez | 23 de de març de 2020

Cada targeta moneder està recarregada amb 40 euros  i el seu ús com a modalitat de pagament és exclusivament per a establiments d’alimentació durant aquests dies de tancament dels centres escolars.

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell iniciarà aquest dimarts el lliurament de les targetes moneder a 350 famílies de la comarca amb infants beneficiaris de l'ajut individual de menjador escolar. Cada targeta moneder està recarregada amb 40 euros  i el seu ús com a modalitat de pagament és exclusivament per a establiments d’alimentació durant aquests dies de tancament dels centres escolars.

Els departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies  han habilitat aquestes mesures extraordinàries a causa de l’epidèmia de coronavirus Covid-19 amb la col·laboració dels ajuntaments i dels consells comarcals.

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha fet arribar una carta que acompanya a la targeta, en la que informa les famílies beneficiàries, que és molt important que la conservin per si el Govern català n'aprovés noves recàrregues d'imports. Panadès afegeix que per a qualsevol dubte o aclariment, es poden adreçar a l'ens comarcal a través del telèfon 973 71 13 13 i també als ajuntaments.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/consell-comarcal-pla-durgell-reparteix-ajudes-menjador/20200323183344063440.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]