Imprimir

Desplegament a Tàrrega de la nova tecnologia 4G de telefonia mòbil

territoris.cat | 09 de junio de 2016

Vista del nucli urbà de Tàrrega
Vista del nucli urbà de Tàrrega

Permetrà connexions de més velocitat i millor cobertura a la ciutat, així com a noves prestacions en el futur

Els principals operadors de telefonia mòbil desenvoluparan els pròxims dies, tasques de desplegament i adaptació de la nova tecnologia 4G a la ciutat de Tàrrega, segons fonts del consistori. El servei 4G es traduirà en una major velocitat de connexió per als dispositius mòbils, fent més ràpides les descàrregues. També es millorarà la cobertura a l'interior dels edificis i n'ampliarà l'extensió geogràfica. Així mateix, possibilitaran noves prestacions que veuran la llum els pròxims anys aprofitant el gran ample de banda de tecnologia 4G i permetent velocitats de fins a 150 Mbps.

D'altra banda, i segons les mateixes fonts, l'arribada del nou 4G podrà afectar la recepció del senyal de televisió de TDT en alguns edificis, ja que aquesta tecnologia utilitza una banda de freqüència molt propera (800MHz). Per això, les operadores han encarregat a l'empresa llega800 l'arranjament gratuït de qualsevol tipus d'afectació als usuaris de TDT. Les incidències que seran resoltes de forma gratuïta.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/urgell/desplegament-tarrega-nova-tecnologia-4g-telefonia-mobil/20160609163359034219.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]