Imprimir

El Palau canvia el nom de la plaça Espanya per plaça 1 d'Octubre de 2017

territoris.cat | 03 de enero de 2018

Imatge de la plaça 1 d'Octubre de 2017
Imatge de la plaça 1 d'Octubre de 2017

Les propostes veïnals van fer possible que l'Ajuntament del Palau d'Anglesola planteges en el darrer Ple del 27 de desembre, canviar el nom de la plaça Espanya pel de plaça 1 d'Octubre de 2017, En el decurs de la mateixa sessió plenària també es va aprovar canviar el nom de l'avinguda del Poal pel d'avinguda de la Pau.

Imatge de la plaça de la República del Palau d'AnglesolaAprofitant el monogràfic de nomenclatures l'equip de govern va donar nom a dues places que encara no en tenien, concretament la que es troba ubicada entre els carrers Verge de Montserrat i carrer de Cèsar Martinell, que passarà a anomenar-se plaça de la Independència, i la situada entre el carrer de l'Empriu, carrer de l'Hospitalet i el carrer de la Pedrera, es nomenarà plaça de la República.

Tan bon punt hagin passat els 20 dies corresponents (a partir del 27 de desembre) aquest acord municipal esdevindrà amb caràcter definitiu i es procedirà al canvi, informant també a tots els veïns afectats de les corresponents modificacions

Segons l'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseger, diversos veïns de la població l'hi havien manifestat verbalment la possibilitat de modificar el nom d'algunes vies del municipi. L'alcaldessa afegeix que, aquestes modificacions s'han dut a terme tenint en compte els suggeriments de noms de vies els quals els mateixos veïns ens van proposar.

Meseguer ha explicat que en aquests moments, la modificació del nomenclàtor municipal es troba en exposició pública a efecte que qualsevol persona interessada pugui presentar les observacions que cregui convenients.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pla-d39-urgell/el-palau-d/20180103181056045536.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]