Imprimir

GLOBALleida i la UdL creen el títol d’especialització en emprenedoria i empresa

territoris.cat | 03 de octubre de 2016

Presentació nou títol d’especialització en emprenedoria
Presentació nou títol d’especialització en emprenedoria

La formació s’imparteix a través dels organismes i institucions del territori que porten a terme actuacions de promoció econòmica, de formació i suport al teixit empresarial

Per tal de posar en valor la formació que s’ofereix en el catàleg EmForma a través de la Xarxa Cei, Ajuntaments i Consells Comarcals, GLOBALleida ha signat un conveni amb el Centre de Formació Contínua de la Universitat de Lleida que permetrà disposar d’un títol propi de la universitat.

Els participants que acreditin un mínim de 10 hores de formació en l’àmbit  d’Emprenedoria i Creixement Empresarial incloses en la programació semestral, del catàleg EmForma rebran el títol propi de la Universitat de Lleida d’Especialització en Emprenedoria i Empresa.

La formació que s’ofereix en aquest catàleg s’imparteix a través dels organismes i institucions del territori que porten a terme actuacions de promoció econòmica, de formació i suport al teixit empresarial.

El catàleg EmForma dissenyat per GLOBALleida, en aquest segon semestre ofereix un ventall de més de 80 accions formatives, adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen millorar la seva formació amb l’objectiu de donar suport al desenvolupament del teixit empresarial i fomentar l’ocupació i l’autoocupació en el conjunt del territori i que a partir d’ara podran obtenir el títol propi de la UdL d’Especialització en Emprenedoria i Empresa.

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/altres-noticies/globalleida-i-udl-creen-titol-d-especialitzacio-emprenedoria-i-empresa/20161003192036036224.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]