Imprimir

Golmés converteix la diada de Sant Jordi en jornada gastronómica

territoris.cat | 24 de d’abril de 2017

Una de les colles de Golmés amb la cassola preparada
Una de les colles de Golmés amb la cassola preparada

El municipi del Pla d'Urgell convoca a vilatans i veïns de la comarca a una de les festes gastronòmiques més populars

La cassola de l'Ajuntament i les autoritats convidadesLa coincidència de data de la Diada de Sant Jordi amb dia festiu, va fer possible que molts municipis aprofitessin la seva agenda d'activitats per combinar-la amb la jornada cultural i popular. Aquest va ser el cas de Golmés, municipi del Pla d'Urgell que feia coincidir Sant Jordi amb la Festa de les Cassoles.

Entre parades de llibres i roses, s'hi podien trobar activitats per a la quitxalla i els participants en el Concurs dr pintura Ràpida que va tenir com escenari el Parc del Centenari.

Cassoles Glmés i el concurs de pintura ràpidaLa convocatòria gastronòmica que arribava a la trenta-dosena edició, va reunir a més de 700 persones, molts d'ells convidats de les poblacions properes, així com alcaldes i autoritats, que van poder recórrer els voltants del Pavelló Salvador Ezquerra, on les colles preparaven les cassoles, i tot seguit poder assaborir aquest plat popular.

En el marc de la festa es va dur a terme un bingo un cop finalitzat el dinar i la sessió de vall que va posar el punt final a la celebració.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/golmes-converteix-diada-sant-jordi-jornada-gastronomica/20170424091444040544.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]