Un total d'11 establiments de l'Urgell, entre els quals figuren restaurants com La Cava de Tàrrega o l’Atípic d’Agramunt, oferiran, del 16 al 31 d’octubre, menús a 15 i 25 euros on tant el torró com la xocolata tindran un marcat protagonisme en el conjunt de plats.
D'aquesta manera, la 27a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que va tancar les seves portes diumenge assolint un nou èxit amb més de 80.000 visitants, 120 parades, 80 expositors i ponències amb una gran acollida de públic, i que es marcava com a objectiu desestacionalitzar el consum d'aquests dos productes, dóna el relleu a la I Ruta Gastronòmica del Torró i la Xocolata a la Pedra amb una atractiva oferta pels restaurants de la comarca.
La iniciativa té com a objectiu desestacionalitzar el consum d'aquests dos productes
Durant els tres dies que ha durat la Fira, professionals com ara el cuiner David García, del Grup To+ o en Pep Nogué, i el pastisser i campió del món de Pastisseria, Jordi Bordas, han demostrat en suggerents elaboracions que el torró i la xocolata combinen perfectament amb altres ingredients als quals exerceixen també de contrapunt.