Imprimir

Un incendi crema les instal·lacions de l'empresa Energi Pellet Garulo de Seana

territoris.cat/Josep A. Pérez | 03 de noviembre de 2015

Incendi de l'empresa Energi Pellet Garulo de Seana
Incendi de l'empresa Energi Pellet Garulo de Seana

En l'extinció de l'incendi hi han participat vuit dotacions de bombers, que no han pogut evitar que les flames es propaguessin ràpidament, per culpa del material que es trobava a l'interior.

Un incendi ha destruït totalment aquesta tarda les instal·lacions de l'empresa Energi Pellet Garulo de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Seana, que es troba a poca distància de Barbens. El sinistre s'ha iniciat al voltant de les cinc de la tarda, per causes encara desconegudes, i s'ha propagat ràpidament, pel fet que en l'interior si trobava una important quantitat de matèria vegetal per la fabricació de pellet, per calderes de biomassa.

Incendi de l'empresa Energi Pellet Garulo de Seana

Al lloc de l'incendi s'han desplaçat vuit dotacions dels bombers, que pràcticament no han pogut més que controlar les flames, per tal que no es propaguessin als edificis propers.

Energi Pellet Garulo, va ser una diversificació d'activitat de l'empresa Garulo articles de lloguer, una de les més reconegudes de la demarcació de Lleida, que es va fundar l'any 2009, amb la voluntat de treballar en el sector de les energies, i el magatzem que s'ha cremat es va construir fa pocs mesos, a causa del creixement de la nova empresa.

Al marge de la fabricació i comercialització de pellet, l'empresa també es dedicava a l'assistència tècnica, anàlisi econòmica i viabilitat d'instal·lacions de calderes de biomassa, així com la venda i instal·lació de les mateixes.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/altres-noticies/incendi-crema-instal-lacions-l-empresa-energi-pellet-garulo-barbens/20151103192615019842.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]