Imprimir

Investiguen dos denuncies de gent gran de la Noguera que ha patit estafes de productes sanitaris a preus abusius

territoris.cat/ACN | 07 de de desembre de 2016

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

Tres CAP de la comarca ha donat l'alerta després de detectar diversos casos en els darrers dies

Els Mossos d'Esquadra investiguen dues denuncies que han rebut en els darrers dies de gent gran de la Noguera que alerten que s'han vist estafats per la venda de productes sanitaris que no necessiten a uns preus abusius. En ambdós casos, les víctimes han rebut un a trucada d'algú fent-se passar pel Departament de Salut i a través de 'tècniques comercials agressives' per tal de descobrir quin tipus de patologia pateixen per intentar vendre'ls posteriorment algun producte relacionat concertant una cita presencial.

L'alerta també s'ha donat des de tres CAP de la comarca, el de Balaguer, Ponts i Artesa de Segre després de rebre avisos d'alguns dels usuaris.

Segons Ràdio Balaguer, una de les víctimes és una dona malalta d'Alzheimer i d'edat d'avançada que va comprar a un d'aquests suposats estafadors un matalàs per 6.000€

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació que encara no saben si acabarà amb l'obertura de diligències informatives o alguna detenció.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/noguera/investiguen-denuncies-gent-gran-noguera-ha-patit-estafes-productes-sanitaris-preus-abusius/20161207094006037484.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]