Imprimir

Karlos Arguiñano inaugura el centre d'innovació del Grup Argal a Miralcamp

territoris.cat / Josep A. Pérez | 17 de marzo de 2015

Karlos Arguiñano amb els directius d'Argal Antoni Escribà i Josep Maria Orteu.
Karlos Arguiñano amb els directius d'Argal Antoni Escribà i Josep Maria Orteu.

El projecte pretén ser el nucli central per a les activitats de Grup Alimentari Argal, relacionades amb la qualitat, la innovació i les tendències nutricionals i gastronòmiques.

El Grup Alimentari Argal inaugurarà el divendres 27 de març, en la seva planta de Miralcamp, el Taller Argal, un centre de creació i innovació en el sector carni, amb el que té la voluntat de compartir el coneixement adquirit al llarg de la seva trajectòria centenària.

El centre pretén convertir-se en nucli central per a les activitats del Grup Alimentari Argal, relacionades amb la qualitat, la innovació i les tendències nutricionals i gastronòmiques de l'àmbit dels elaborats canics i solucions alimentàries, així com per a la comunicació amb els clients i consumidors.

L'acte també s'aprofitarà per a presentar la Primera Beca Gastronòmica Taller Argal, una iniciativa amb la qual la companyia del Pla d'Urgell vol recolzar el desenvolupament de nous professionals de l'àmbit de la gastronomia.

La primera edició de la convocatòria gastronòmica la duran a terme alumnes de l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de la Caparrella a Lleida, que elaboraran una recepta, i els guanyadors rebran els premis de la mà del mediàtic cuiner Karlos Arguiñano.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/altres-noticies/karlos-arguinano-inaugura-centre-d-innovacio-grup-argal-miralcamp/20150317142855016548.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]