Imprimir

L’Ajuntament de Mollerussa trasllada quatre til•lers degut a les obres del Pla de Barris

territoris.cat / Jordi Bonilla | 20 de de juny de 2018

Trasplantament dels til·lers al nou espai al Parc de la Serra
Trasplantament dels til·lers al nou espai al Parc de la Serra

L’Ajuntament de Mollerussa ha trasplantat quatre til·lers que hi havia a la plaça de l’Ajuntament al parc de la Serra per tal de garantir-ne la supervivència. Aquesta operació ja s’havia realitzat amb les amèlies que hi havia a la zona enjardinada d’aquesta plaça i que s’han trasplantat al nou aparcament de l’estació d’autobusos.

El trasllat s’ha dut a terme, ja que el projecte de les obres recomana trasplantar els arbres a mig metre de profunditat per unificar-los amb el futur paviment, cosa que feia perillar l’arrelament dels til·lers. Així i tot, s’ha optat per mantenir els cinc lledoners que hi ha al lateral de la plaça, que no es veurà afectat per l’anivellament.

L’empresa concessionària del servei de jardineria del consistori està elaborant ara una proposta per renovar l’arbrat de les noves zones que quedaran establertes després de les obres.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/l-ajuntament-mollerussa-trasllada-quatre-tillers-degut-obres-pla-barris/20180620165946049647.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]