Imprimir

L'assessorament professional és l'eina imprescindible en el nou escenari empresarial

territoris.cat /Esther Barta | 20 de de desembre de 2014

BP Consultors aposten per una atenció personalitzada en l'assessorament a empreses.
BP Consultors aposten per una atenció personalitzada en l'assessorament a empreses.

Els responsables de l'assessoria BP Consultors expliquen que es fa indispensable fer un acompanyament a l'empresa, en tots els camps, així com en la posada en marxa de nous projectes, per tal d'optimitzar els recursos i garantir l'èxit de l'activitat. 

Publireportatge

En l'actual marc econòmic es valora per part de les empreses ja establertes, o de nous emprenedors que inicien la seva activitat, confiar en un bon assessorament empresarial. És per això que el concepte d'assessoria en BP Consultors dista molt del concepte tradicional que estàvem acostumats els usuaris. 

Així ho transmeten l'Encarna Pozo i el Jaume Bellmunt, al capdavant de l'assessoria de Mollerussa. En la seva seu, a la Plaça Manel Bertrand, ofereixen un servei de suport empresarial que vol anar més enllà, amb un tracte personalitzat, de qualitat i de proximitat envers els seus clients. Expliquen que es fa indispensable fer un acompanyament a l'empresa, en el dia a dia, en tots els àmbits que participen en l'inici de nous projectes, per tal d'optimitzar els recursos i garantir l'èxit de l'activitat. 

En aquesta determinació, BP Consultors aposta per compartir idees que aportin efectivitat en els resultats, buscant sinergies, per tal que els resultats siguin òptims i que la gestió empresarial per als seus clients sigui gratificant.

Aquest assessorament integral en diversos àmbits s'asseu en una tarifa a preus molt competitius, amb una quota fixa que s'adapta a la conjuntura actual, i sobretot, facilita a nous emprenedors - joves empresaris que inicien la seva activitat- a resoldre amb èxit la gestió diària i anticipar-se a futurs esdeveniments que puguin afectar el seu negoci. 

Per altra banda, en el camp de les assegurances, BP Consultors treballa amb una única companyia, l'asseguradora GES, amb més de 90 anys en aquest sector, que dóna respostes concretes en la defensa dels clients davant de qualsevol sinistre o conflicte, dotant a BP Consultors dels mecanismes adequats per a una atenció àgil i eficaç envers els seus clients, davant de qualsevol situació que pugui sorgir, amb una política de preus molt assequibles.

En definitiva, BP Consultors aposta per una relació entre assessor i client basada en la confiança, l'empatia i la implicació en cada projecte empresarial.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/l-assessorament-professional-l-eina-imprescindible-nou-escenari-empresarial/20141220193812015427.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]