Imprimir

L'estat del benestar i la reactivació econòmica centren la campanya del PSC a Mollerussa

pladurgellaldia/Josep A. Pérez | 18 de de maig de 2015

La candidatura del PSC de Mollerussa es presenta en el Complex L'Amistat.
La candidatura del PSC de Mollerussa es presenta en el Complex L'Amistat.

El públic assistent va poder fer arribar a la candidata preguntes sobre el programa, centrades sobretot en els àmbits econòmic i social.

El PSC va presentar el passat dijous la candidatura als comicis municipals del 24M, en el marc de l'acte central de la campanya, que va tenir lloc en el vestíbul del Teatre L'Amistat, i en el que hi van intervenir Mònica Lafuente i Pere Gatnau, que van donar pas a les noves incorporacions de la llista, i a la cap de llista Teresa Ginestà.

PSC Presentacio Candidatura (12)Ginestà va presentar el seu projecte que es fonamenta en els àmbits de l'estat del benestar i la reactivació econòmica, en aquest sentit els socialistes tenen previst col·laborar amb la residència Can Jaques per incrementar el nombre de places, així com promocionar els habitatges tutelats, i aplicar mesures perquè els pisos buits de les entitats financeres passin a ser de lloguer social a través de la Borsa d'Habitatge.

El PSC preveu recuperar el Pla d'Activació de la ciutat, Mollerussa, Aprèn i Empren, recuperant el projecte de millora del Recinte Firal, per tal d'integrar-lo a l'urbanisme de la ciutat, i instal·lar-hi les oficines del Patronat de Promoció Econòmica i Fires, espais per als emprenedors i sales de formació, entre altres utilitats.

La candidata a l'alcaldia va anar desplegant el projecte de ciutat, combinat amb les respostes a les qüestions que l'hi van formular el públic assistent a l'acte.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/l-estat-benestar-i-reactivacio-economica-centren-campanya-psc-mollerussa/20150518180425033373.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]