Imprimir

La companyia MalRoyo improvisa el Carnestoltes al Gat Negre de Mollerussa

Redacció Territoris | 07 de de febrer de 2013

José Malaguilla és membre de la companyia MalRoyo.
José Malaguilla és membre de la companyia MalRoyo.
Els locals de Mollerussa s'afegeixen a la celebració del Carnestoltes a Mollerussa organitzant activitats paral·les a la Gran Rua de les entitats i associacions del municipi.

Aquest cap de setmana, a Mollerussa, afloren les ofertes d’activitats al voltant de les festes de Carnaval, las Gran Rua organitzada pel consistori serà l'acte central  de la tarda. Una iniciativa que conduirà al públic a través de diferentes activitats fins arribar a la nit de festa en la que s'hi afegiran els locals de lleure de la ciutat.

De la festa tradicional derivarà a iniciatives privades amb propostes singulars i enginyoses que tenen la pretenció de participar de la celebració i invitar al públic a gaudir d'espectacles gratuïts en els seus locals. Una d'aquestes propostes és la del Gat Negre que presenta un espectacle d'inprovització i de complicitat amb el públic que protagonitzarà la companyia MalRoyo.

Les aportacions del públic serviran per a escriure el guió d’unes històries sonades que donaran forma a un show únic i irrepetible; entre d’altres coses, perquè ningú sap com acabarà. Una nit per riure, on ni tant sols els dos artistes encarregats de donar forma a aquesta proposta gamberra són capaços de preveure el rumb de la nit. La companya d’improvisació MalRoyo la formen Rai Borrell i José Malaguilla, ambdós experimentats actors del món del teatre i la televisió, que hem pogut veure en espectacles com l’Improshow del Teatreneu de Barcelona.

Una manera divertida d'acabar la nit del Carnestoltes, compartint riures i companyia al Gat Negre, fins i tot podent gaudir de la seva bona gastronomia, dissabte pot ser una nit de bon rotllo amb la companyia MalRoyo.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/la-companyia-malroyo-improvisa-el-carnestoltes-al-gat-negre-de-mollerussa/20130207085743004638.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]