Imprimir

L'empresa Reskyt.com democratitza els preus de les apps

territoris.cat/Josep A. Pérez | 23 de septiembre de 2016

Equip directiu i tècnic de l'empresa Reskyt.com del Palau d'Anglesola
Equip directiu i tècnic de l'empresa Reskyt.com del Palau d'Anglesola

L'empresa del Palau d'Anglesola ha participat els dies 21 i 22 de setembre en el certamen s-Show que s'ha celebrat a Madrid, en el que es presenten les novetats mundials del sector del comerç electrònic

L'empresa Reskyt.com, amb seu al Palau d'Anglesola, ha estar reconeguda com l'agència pionera en la creació d'Apps en el certamen e-Show que es va celebrar a Madrid els dies 21 i 22 de setembre. La cimera tecnològica ha presentat les darreres novetats i tendències mundials en el sector dels negocis digitals i e-Commerce.

El certamen atorga un premi als participants que destaquen pels seus projectes i en aquesta edició el reconeixement l'ha obtingut l'empresa Reskyt.com, com a pionera en el desenvolupament d'Apps, destinades a qualsevol tipus d'empresa i d'e-Commerce (Comerç electrònic).

El jurat ha considerat que les Apps desenvolupades per l'empresa del Pla d'Urgell tenen els avantatges de sincronitzar una web o un e-Commerceen una App Nativa, la gran funcionalitat per a creació de tot tipus de menús per l'App i l'ús de la plataforma per a l'enviament de notificacions, amb moltes possibilitats de segmentació. La sincronització de la web o l'e-Commerce amb l'App evita a les empreses importants inversions d'adaptació i modificació, ja que l'App sempre està actualitzada amb el contingut i la usabilitat de la web.

Segons el director de Canal de l'empresa Reskyt.com Rafa Martínez destaca la facilitat de creació d'una App a partir d'una web o un e-Commerce, la qual cosa permet una important reducció de costos en la seva creació, que podria definir-se en 3 passos:
Sincronització del contingut de la web o e-Commerce a una App nativa.
Configurar el menú i submenú de l'App, amb els seus accessos, icones, colors, etc.
Publicar l'App en les plataformes de descàrrega: iOS, Google Play i Windows Phone.

El directiu afegeix que amb la tecnologia de Reskyt, aconseguim que la web o e-Commerce d'un client disposi de totes les funcionalitats i prestacions que aporta una App, amb la mínima inversió i esforç i sense modificacions posteriors.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/altres-noticies/lempresa-reskyt-com-democratitza-els-preus-apps/20160923182558036062.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]