Imprimir

La marxa Pagesa reuneix més de 379 tractors en la segona jornada anant cap a Barcelona

territoris.cat | 27 de de gener de 2017

La Marxa Pagesa camí a Barcelona
La Marxa Pagesa camí a Barcelona

Tots els tractors arribaran finalment demà dissabte 28 a les 11 h a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, on tot seguit hi haurà l’acte final de la Marxa Pagesa

Un total de 379 tractors han participat aquest divendres en les diferents rutes de la Marxa Pagesa, les columnes provinents de les comarques de Lleida, Muntanya i l'Anoia, uns 186 vehicles, arribaven a Martorell; als que s'hi van afegir 30 a Terrassa provinents de les comarques de Catalunya Central, 103 a Vilafranca del Penedès procedents de les comarques de les Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, Alt Penedès i Baix Llobregat, i 60 a Mataró provinents de les comarques de Girona.

La Marxa Pagesa camí a Barcelona 2A primera hora de la tarda, els tractors confluiran a Badalona, on s'ha lliurat el Manifest de la Marxa Pagesa a l'alcaldessa Dolors Sabater i els participants han gaudit d'un tast de productes de temporada i proximitat al Centre de Convencions de Badalona. La Marxa ha continuat fins a Molins de Rei, on s'ha organitzat una assemblea i un sopar.

Els tractors de la ruta de la Plana de Lleida-Muntanya-Anoia-Baix Llobregat fan nit a Molins de Rei, per sortir dissabte a les 9.30 h cap a Barcelona. Els de la ruta de les Terres de l'Ebre-Camp de Tarragona-Alt Penedès-Baix Llobregat sortiran a les 9.30 h des de Molins de Rei, població a la qual s'hauran unit els que sortiran a les 9 h de Sant Boi de Llobregat. Els de la ruta de Comarques de Girona-Maresme sortiran dissabte a les 9.30 h de Badalona, i els de la ruta Catalunya Central-Vallesos sortiran a les 9 h de Santa Perpètua de Mogoda, als quals s'hauran unit els procedents de les Franqueses del Vallès.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/altres-noticies/marxa-pagesa-reuneix-mes-379-tractors-segona-jornada-anant-cap-barcelona/20170127163235038666.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]