Imprimir

El Mercat de Rebaixes d'estiu de Mollerussa Comercial arriba acompanyat de temperatures moderades

territoris.cat / Esther Barta | 01 de d’agost de 2015

La vuitena edició del Mercat de Rebaixes d'estiu organitzat per Mollerussa Comercial està essent satisfactòria, segons una primera valoració d'avui a la 1 del migdia, del president de l'associació, Àlex Poca.

L'afluència de públic ha anat creixent al llarg del matí d'aquest dissabte, tot i que en comparació a altres dissabtes de l'estiu, s'ha donat la particularitat que aquest 1 d'agost, hi ha hagut més gent a dins de les botigues que la que es preveia. Un total de 39 comerços han participat amb les seves respectives parades. Segons l'Àlex Poca "l'organitzar el Mercat de Rebaixes d'estiu, per si sol, atreu gent i ajuda a l'increment de les vendes del comerços i millorar els seus resultats, en un mes  d'agost, que de per si, acostuma a ser fluix". 

 

Malgrat el canvi de temps -a primera hora del matí, el cel continuava amenaçant pluja-, aquest factor no ha estat impediment per al degoteig moderat però constant de públic, que ha volgut gaudir de les compres sense patir la calor d'aquests darrers dies.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/altres-noticies/mercat-rebaixes-d-estiu-mollerussa-comercial-arriba-acompanyat-temperatures-moderades/20150801144142018404.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]