Imprimir

El PSC de Mollerussa demana suport i ajuts per recuperar l’activitat cultural a la capital del Pla d’Urgell

Joel Bastons Vilaltella | Portaveu del Grup Municipal del PSC a Mollerussa.

Joel Bastons Vilaltella | 22 de de setembre de 2020

El portaveu del Grup, Joel Bastons, proposa també un seguit de mesures per solucionar els problemes d’escombraries als carrers del municipi

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Mollerussa defensarà en el proper ple la necessitat de “donar suport i recuperar l’activitat cultural a la ciutat a mesura que es van recuperant també altres activitats que s’han vist aturades per la pandèmia del Covid-19”.

El portaveu socialista a Mollerussa, Joel Bastons, ha destacat que “una ciutat com la nostra no pot donar l’esquena a la cultura, que entenem com un servei bàsic més a la ciutadania i un mitjà de vida de moltes i molts professionals” i ha afegit que “cal recuperar el cinema, respectant les mesures de seguretat per la Covid, així com programa actes culturals, concerts de música, poesia i teatre amb l’aforament limitat i reserva prèvia de localitats”.

D’altra banda, en el ple d’aquest pròxim dijous, Bastons criticarà “el greu problema que patim d’acumulació d’escombraries al carrer”. Per això, ha explicat, “des del grup socialista proposem algunes mesures com campanyes informatives de reciclatge i del procediment de recollida voluminosa, posar en marxa un servei de recollida de restes de jardineria i crear dos nous llocs d’agents cívics”. Bastons ha apuntat que “els veïns i veïnes de Mollerussa ja han de pagar una taxa d’escombraries suficientment alta com per a que la recollida no sigui la que correspon”.  

Podeu veure aquest article en la següent adreça /opinion/joel-bastons-vilaltella/psc-mollerussa-demana-suport-i-ajuts-per-recuperar-l-activitat-cultural-capital-pla-d-urgell/20200922175259067701.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]