La Segarra, el Solsonès i l’Urgell creen sinergies entre productors agroalimentaris, establiments de restauració i comerços

Nous canals de comercialització, valor afegit en la composició de les cartes dels restaurants o conèixer productes de qualitat que es fan a la vora, entre els factors destacats pels assistents

JornadaNetwoking02-20161004 inteior
photo_camera Moment de la jornada que es va celebrar al Castell de Concabella

El Castell de Concabella, als Plans de Sió, va acollir la primera Jornada de Networking entre productors agroalimentaris, establiments de restauració i comerços de les comarques de la Segarra, el Solsonès i l’Urgell. La trobada, realitzada des de l'àrea econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, tenia com a objectiu generar un espai de treball pensat per establir relacions i sinergies comercials entre les empreses i empresaris que elaboren productes agroalimentaris locals i establiments de restauració i també, comerços que venen productes agroalimentaris de proximitat i qualitat, segons els organitzadors.JornadaNetwoking05-20161004 texte

La jornada va estar dividida en dues parts, una primera de contacte entre els participants i una segona on cada productor disposava d’un espai per mostrar els seus productes

A la valoració final, els assistents van destacar de la iniciativa les possibilitats que oferia d'establir nous canals de comercialització dels seus productes, mentre que els establiments de restauració van ressaltar poder obtenir un valor afegit en la composició de les seves cartes en poder afegir productes i primeres matèries de qualitat i de proximitat. Per la seva part, els comerços van valorar especialment el coneixent de productes de qualitat que es fan a la vora, conèixer-ne de nous i ampliar l’oferta.

Comentaris