Imprimir

El Camp de Treball d'Alcarràs acull 25 joves provinents d'arreu de Catalunya

territoris.cat/ Maria Blanch | 05 de de juliol de 2018

Imatge dels joves participants a la sisena edició del camp de treball d'Alcarràs
Imatge dels joves participants a la sisena edició del camp de treball d'Alcarràs

Vint-i-cinc joves provinents de tota Catalunya participen aquests dies en la sisena edició del Camp de Treball d'Alcarràs, una iniciativa que duu per nom Coopera amb Alcarràs.

De l'1 al 15 de juliol, els joves participants realitzaran tasques de rehabilitació en diversos pisos del municipi de persones en situació de vulnerabilitat, on realitzaran activitats de pintura i manteniment, alhora que s'implicaran directament en la millora de les condicions d'habitabilitat d'aquests pisos.

Així mateix, els participants en aquest Camp de Treball d'Alcarràs també duran a terme una acció comunitària que consistirà en dissenyar un mural a la façana del Servei d'Atenció Diürna Entrecamins, juntament amb infants i joves de la vila.

La sisena edició del Camp de Treball d'Alcarràs es realitza en col·laboració amb la Fundació Josep Carol, i amb el suport de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/segria/sisena-edicio-camp-treball-dalcarras-acull-25-joves-provinents-darreu-catalunya/20180705124151050254.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]