Imprimir

Tecnologies del Pla d’Urgell Plautech, s'instal·la a la lncubadora d'Empreses de Bell-lloc

territoris.cat / Josep A. Pérez | 13 de d’agost de 2012

Els representants de l'empresa Plautech signen el conveni amb la IDA.
Els representants de l'empresa Plautech signen el conveni amb la IDA.
L'empresa Tecnologies del Pla d’Urgell Plautech S.L. trasllada la seva activitat a la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc (IDA). Es tracta d'una iniciativa que es dedica al desenvolupament de programes de gestió de vendes que va néixer entre Mollerussa i Bellvís.

Aquest dilluns s'ha formalitzat el primer conveni de cessió d'espais de la IDA, un acte que ha presidit l'alcalde en funcions de Bell-lloc Miquel Campàs i els representants de l'empresa Plautech, a través del qual els emprenedors, que procedeixen de Mollerussa i Bellvís, podran dur a terme l'activitat dedicada al desenvolupament de software per ajudar a les empreses en el processos de vendes.

Les finalitats de la IDA són fomentar la competitivitat de les activitats innovadores i tecnològiques del territori i facilitar la creació de noves empreses amb contingut innovador, mitjançant una infraestructura de serveis avançats a les empreses. El termini d'accés als despatxos continua obert fins el proper dia 31 d'agost i de moment ja són 4 les empreses que han aportat algun tipus de documentació sol·licitada.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/comarca/tecnologies-del-pla-d-urgell-plautech-s-instal-la-a-l-incubadora-d-empreses-de-bell-lloc/20120813122652001895.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]