Imprimir

Una tempesta d'aigua i pedra afecta cultius de fruiters a les Garrigues

territoris.cat | 13 de agosto de 2018

Una pera d'una finca de Juneda, afectada per la tempesta
Una pera d'una finca de Juneda, afectada per la tempesta

Una tempesta d'aigua barrejada amb pedra va afectar aquest diumenge explotacions de fruita dolça dels municipis de les Borges Blanques i Juneda, a les Garrigues. La pedregada, que va ser molt localitzada, va tenir lloc cap a les 16 hores i va afectar sobretot plantacions de poma i pera, tenint en compte que la gran majoria de fruita de pinyol ja havia estat collida .

Una pera d'una finca de Juneda, afectada per la tempesta 2La tempesta se suma a la que va caure dijous passat a la tarda, també d'aigua amb pedra, i que també va afectar els termes de les Borges Blanques, Juneda, així, com Castelldans. Algunes explotacions fructícoles que jan van patir danys per la pedra aleshores, també es van veure afectades novament aquest diumenge. Caldrà, però, esperar als peritatges per tenir un abans real de l'afectació sobre la producció de fruita dolça de la zona.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/garrigues/tempesta-daigua-i-pedra-afecta-cultius-fruiters-garrigues/20180813141922051024.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]