Contingut patrocinat

Tens dret (i capacitat) de ser feliç

I si sents que no, la terapeuta Sònia Pallàs t'ajudarà a aconseguir-ho

Sònia Pallàs
photo_camera Sònia Pallàs realitza teràpies de Reiki y Pèndol, tant a la seva consulta com a distància.

El confinament ens ha donat algunes lliçons valuoses. Entre elles que parar, de tant en tant a la riba dels rius frenètics del dia a dia, és important. Pausa, respirar, escoltar-se, recompondre's i seguir.

De vegades, però, la quotidianitat i l'estrès ens arrosseguen sense que tinguem les eines per fer aquest exercici tan essencial. La terapeuta Sònia Pallàs és, doncs, aquella persona que ens ajuda a fer-ho, a trobar l'equilibri i a nosaltres mateixos. Però no només això, sinó que, a més a més, ens mostra les vistes inspiradores per fer el camí de la millor manera, a través de la pausa, la cura, la relaxació i l'autoconeixement. 

relax

Ho fa a través de les teràpies de Reiki i Pèndol, dues disciplines antigues que al llarg dels anys s'han utilitzat per tractar les inquietuds i adversitats més humanes: estrès, ansietat i depressió, dolències i altres molèsties. Sense necessitat d'haver de trobar-se en cap estat crític, aquestes teràpies es complementen amb altres disciplines i aporten múltiples beneficis per a la persona, tan físicament com emocional. Rei-Ki significa, en japonès, llum, energia, força vital: “estem formats d'energies, i la meva tasca és connectar la persona amb aquesta energia”, diu la terapeuta Sònia Pallàs, que aplica aquesta tècnica mil·lenària, avui reconeguda per l'OMS, per obtenir múltiples beneficis en la persona com l'alliberament de tensions, l'estrès, i la disposició a un descans més òptim i a un estat més saludable que condueixi al reequilibri emocional i físic de la persona. Els pèndols, per la seva banda, explica, són instruments radioestètics i, igual que les persones, varia en forma, sintonia i forma, i actua com un indicador vital d'estats, físics i psíquics, que ajuden a controlar els impulsos conscients i inconscients, propiciant una vida més saludable i il·limitada.

back-view-beach-clouds-dawn-185801

Aquests instruments haurien arribat a les mans de la terapeuta Sònia Pallàs després de passar-se tota la vida sentint una gran inclinació per ajudar les persones. “Jo sempre estava impacient, preguntant-me què podia fer per ajudar als altres. Va ser la mateixa vida que em va dir quan estava preparada per a fer-ho”. És per això que, en un moment concret de la seva vida, quan va sentir que ho havia de fer, va formar-se per poder actuar en benefici de l'altra gent. I de fet, aquest camí professional va obrir-se a partir d'un fet basat en el suport mutu: “Vaig tenir una malaltia i allò ho va canviar tot. A partir d'aquí, tot es va tornar intens i vaig adquirir una perspectiva nova. Hi va haver una infermera amb qui ens vam ajudar mútuament, i ella va ser qui, inconscientment, em va donar una empenta cap aquest camí".

De la mateixa manera que ella va fer aquest pas quan es va sentir preparada, en el cas dels pacients, segons explica, s'ha de donar una situació similar: 

El millor és que la persona acudeixi a aquestes teràpies per iniciativa pròpia perquè, altrament, estàs forçant l'evolució

La terapeuta explica que, moltes vegades, el cos ens demana atenció i no ens n'adonem, però ella presta atenció als diversos indicadors i actua allà on convé perquè puguem continuar fent el camí que ens toca, escoltant-nos, adquirint les eines per seguir i coneixent-nos a nosaltres mateixos. “Les dolències et donen una informació, et parlen del que has de fer i com ho has de fer”. És per això, explica, que "normalment amb una sessió ja n'hi ha prou per assolir una millora, tot i que el nombre de sessions que es necessiten depèn de cada cas particular, de com estigui la persona".

faye-cornish-Uq3gTiPlqRo-unsplash

Ara, la terapeuta s'ha adaptat al moment amb teràpies també a distància, amb imposició de mans o amb el pèndol, i insisteix més en uns punts o uns altres segons les necessitats que detecta en la persona. Connectada totalment amb el pacient, enmig de la teràpia, Sònia es focalitza només en aquella persona: “Tant si és allà com si no, la visualitzo i treballo com si la tingués allà”. Hores abans, de fet, ja fa una preparació important per a la persona a tractar perquè la sessió sigui més efectiva, i fins i tot desconnecta tots els telèfons perquè, puntualitza, “has d'estar al 100% i s'ha de fer bé”. En acabar, ja torna les trucades i correus. 

Les teràpies són molt més assequibles que de costum perquè no seria just que només es pogués ajudar la gent que té diners

A més, per assolir aquest èxit, per Sònia, la privadesa en les teràpies també és fonamental. La seva atenció i delicadesa és, sens dubte, un do que la fan especialment hàbil en aquest camp, ja que establir un clima de confiança amb ella és molt senzill: “qualsevol dubte, em poden telefonar abans de fer la sessió”, indica la terapeuta Sònia Pallàs, que transmet pau a cada paraula i anima la gent a què no es privin de preguntar.

Els seus pacients demostren estar molt satisfets ja després de la primera teràpia, amb beneficis immediats i que perduren al llarg del temps. Després també hi ha la part, explica, que depèn del pacient en qüestió: ella dóna “deures”, exercicis i meditacions personalitzades, eines que serveixen per mantenir l'equilibri i treballar en un mateix més enllà de la sessió i continuar amb l'evolució que, explica, normalment els pacients es disposen a assolir. De vegades, aquesta evolució és instantània: 

Hi ha persones que pateixen des de fa anys d'alguna cosa emocionalment, i al moment de la primera teràpia ja noten molta millora

Per la seva vocació, la terapeuta va decidir fer unes teràpies molt assequibles, ja que opina que “no seria just que només es pogués ajudar la gent que té diners”. Per tot això, els seus pacients es mostren sempre contents i agraïts, tant abans com després de la sessió, mentre que ella, ens explica, també s'hi sent perquè hi ha confiat: “M'encanta ajudar, i ho faig sempre que puc. Em sento una persona molt realitzada, i per això em costa fins i tot anomenar-ho 'feina'”, ens confessa entre riures.

woman-in-gray-crew-neck-t-shirt-with-eyes-closed-3820376

La terapeuta es mostra agraïda també amb les persones que l'han dut fins on és avui. Fins i tot aquelles que, en el seu moment, podia semblar que li estaven fent mal: “Des de petita m'he anat trobant persones que m'han ajudat molt a ser jo, i hi ha persones que potser en aquell moment pensava que m'estaven fent mal, però després vaig veure que eren part d'un aprenentatge”, aclareix, i explica que, conscient també de la seva evolució personal, que com més temps ha passat, més persones s'ha trobat a la seva vida que l'han ajudat a fer-li veure quin era el seu camí: “En alguns moments aprens la lliçó que et toca, que tens més 'fluixa', i fins que no aprenguis el que toqui, ho reviuràs tot un altre cop. Quan la persona ja ha après la lliçó, conscientment o inconscientment, se li obren les portes cap a una altra banda. És una evolució constant”.

Moltes persones viuen molt en el passat, en la nostàlgia, o el futur, i realment no pots ser feliç així. Ser feliç és viure el moment sense fer mal a ningú, apartar allò que no ens convé i estimar i valorar el que tens a la vora

Aquesta evolució s'aconsegueix superant la nostàlgia del passat i la impaciència del futur, i gaudint del camí i del moment, és a dir, la vida: “No es pot jutjar mai les persones perquè sempre hi ha un darrere, i quan ho entenem, és quan podem actuar. Al llarg de la vida, jo mateixa he viscut experiències molt dures però també molt maques. Però jo no sóc la que faig la feina: jo sóc la missatgera. L'energia ja existeix, i si la canalitzem allà on toca, a on més ens convé, podem ser capaços d'assolir coses excepcionals”. 

IMG_20200530_122413-8Trobeu-la a:

https://www.angelical.es/inici/ 

722 13 46 29 

[email protected]

Comentaris