Imprimir

Al voltant de 300 bicicletes ocuparan diumenge els carrers de les Borges Blanques

territoris.cat | 17 de de setembre de 2019

La sortida del Dia de la Bicicleta 2018 a les Borges Blanques
La sortida del Dia de la Bicicleta 2018 a les Borges Blanques

Amb l'objectiu de promoure uns hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, l'Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat pel diumenge 22 de setembre el Dia de la Bicicleta; una activitat que se celebra a la capital de les Garrigues des de fa gairebé 30 anys i que coincideix amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

La ruta començarà a les 9.30 hores des de la Placeta del Terrall, i està previst que segueixi fins a l'ermita de Sant Salvador on es realitzarà un esmorzar popular i s'entregarà un obsequi a tots els participants. Les inscripcions i el corresponent pagament d'un euro s'han de realitzar durant aquesta mateixa setmana a l'Ajuntament i, observant les darreres edicions, es preveu que si el temps acompanya, hi participin entre 200 i 300 persones aproximadament.

Com a novetat, s'ofereix la possibilitat a qui ho desitgi de fer el recorregut a peu, en lloc de fer-ho a cop de pedal, però acabar esmorzant igualment a l'Ermita tots plegats

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de les Borges, Maricel Viladoms, ha explicat que seran quatre quilòmetres de recorregut, apte per a tots els públics, per tal de conscienciar les famílies borgenques de la necessitat de practicar activitat físca, mantenir hàbits saludables i contribuir tant com sigui possible a la mobilitat sostenible.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/voltant-300-bicicletes-ocuparan-diumenge-els-carers-borges-blanques/20190917170302059008.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]