Opinió

Agraïment a Mollerussa després de la pedra

  La greu pedregada del passat 5 de juliol va convertir-se en un esdeveniment farcit de sensacions, danys materials i interrogants. Un cop acabada la tempesta  vam  activar el Pla d’Emergències.

La greu pedregada del passat 5 de juliol va convertir-se en un esdeveniment farcit de sensacions, danys materials i interrogants. Un cop acabada la tempesta  vam  activar el Pla d’Emergències. Tots els regidors i regidores de l’Equip de Govern, van personar-se a l’Ajuntament per posar-se al servei de tot el que convingués i, tots plegats, ens vam posar a treballar; uns per informar de les incidències, altres per coordinar l’operatiu, altres per inspeccionar in situ les zones i els equipaments, altres per gestionar públicament la destrossa.

Com  a Alcalde però, i des d’aquestes ratlles el que crec que cal fer és agrair la gran professionalitat, dedicació i treball que ha fet  la nostra Policia Local, els Bombers de la Generalitat (amb dotacions de Cervera, les Borges Blanques, Tàrrega, Guissona, Balaguer), els Mossos d’Esquadra que van passar de 2 a 8 patrulles amb molta rapidesa, la Creu Roja, la Brigada municipal d’obres,  l’empresa de neteja,  les dues empreses de sanejament d’aigua, les empreses de manteniment de l’enllumenat  públic. No vull tampoc deixar passar l’ocasió d’agrair i aplaudir el suport decidit de moltes empreses i particulars que van posar a disposició de Mollerussa els seus mitjans materials i personals per donar una resposta ràpida a la greu situació que patíem.

Per tot això, i malgrat la situació, una de les coses que més satisfacció m’ha donat i del que més orgullós em sento és de la gent de Mollerussa, de tots vostès. Per la comprensió, l’actitud generosa, la predisposició, la serenor  i la complicitat que ens heu transmès aquests dies. Moltes gràcies.

Vull agrair també al  president del Consell Comarcal, als alcaldes i alcaldessa, que ens van mostrar el seu suport còmplice i sincer. També al conseller d’Agricultura, a tots els directors  de la Generalitat, al delegat de Govern el Sr. Ramon Farré i evidentment al president de la Diputació,  el Sr. Joan Reñé que sempre hi és per tot allò que necessitem els municipis. Agraïment als diferents dirigents polítics  de diferents formacions per preocupar-se i interessar-se per Mollerussa. I,  un agraïment especial per al president de la Generalitat, l’Hble. Sr. Artur Mas, que s’ha desplaçat físicament a Mollerussa i a diferents zones danyades  de la Comarca per copsar en primera persona la situació real i mostrar el seu suport i  preocupació.

Esperem que les nostres reivindicacions per minimitzar l’impacte econòmic dels danys soferts pugui fructificar. Juntament amb els diferents municipis de la comarca reivindicarem allò que creiem just que és la declaració de zona catastròfica.   

Gràcies com sempre per tot, i tingueu present que sempre estem al vostre servei. 

Comentaris