Opinió

El nou projecte de comunicació Territoris.cat

  Des d’avui comptem amb un nou projecte de comunicació, Territoris.cat, que neix a les nostres terres, a la nostra ciutat i comarca, al nostre territori.

Des d’avui comptem amb un nou projecte de comunicació, Territoris.cat, que neix a les nostres terres, a la nostra ciutat i comarca, al nostre territori. Aquesta nova eina informativa en format digital ens permet sortir de l’ estàndard habitual per endinsar-nos a nivell local en l’accés en la xarxa de les notícies, activitats i esdeveniments que ens són propers, que són nostres, que, en definitiva, ens interessen. Es tracta, doncs, d’una comunicació 2.0 feta per gent d’aquí, que coneixen el territori, que tenen experiència en el ram comunicatiu i que aposten per un producte de proximitat.

En els moments actuals emprendre noves iniciatives és complicat i és per això que cal felicitar-vos per la vostra empresa. De fet, aquesta emprenedoria és el fet diferencial i singular de Mollerussa i el Pla d’Urgell, gent que s’engresca i sap engrescar, gent que arrisca, gent que posa en valor la nostra quotidianitat i que en fa de canal transmissor, gent que creu que renovar-se i reinventar-se pot ser una bona fórmula per creure i treballar per un futur millor.

Comparteixo plenament l’objectiu i la filosofia d’aquest nou producte audiovisual i desitjo que perduri en el temps i esdevingui consulta diària de la ciutadania. Espero també que des de l’objectivitat periodística però també des de la militància territorial puguem projectar i elaborar un bon producte que ens representi a tots els mollerussencs i mollerussenques així com també a tots els veïns i veïnes de la comarca.

Que aquesta iniciativa funcioni depèn de totes i tots. Molta sort i molts èxits!

Marc Solsona

Alcalde de Mollerussa

Comentaris