Opinió

Versió Beta

  Per un, és un honor participar en el naixement del primer digital d’abast exclusivament comarcal. Tot i que desconec quin ha estat el mèrit, agraeixo aquesta oportunitat.

Per un, és un honor participar en el naixement del primer digital d’abast exclusivament comarcal. Tot i que desconec quin ha estat el mèrit, agraeixo aquesta oportunitat.

 Mollerussenc de cor, i veí del Palau d’Anglesola en l’actualitat, reconec que no tinc clar a qui pot interessar la meva opinió, no tinc estudis ni graduats, no invento ni faig cultura, poc reconegut puc ser pel meu treball, i faig tard per ser una figura de l’esport. A pesar d’això i si algú va despistat, ja avanço que intentaré fer amena la lectura, ja que no puc garantir la qualitat.

 Pensant en Territoris.cat i després de parlar amb l’equip que l’engendra,  m’apareixen dos conceptes, per un costat, la proximitat de les bones notícies. Aquella idea que va més enllà d’un projecte empresarial, es tracta d’atansar les bones noves a la resta de la comunitat, propòsit que brilla per positiu i per necessari, i avui més que mai, per salut mental.

 L’altre concepte que apareix visualitza l’equip que hi ha al darrera del projecte, aquells que intentaran fer-se un lloc entre els estudis de medis ( http://goo.gl/jZyIv ).

De sobres els hem vist en acció, els coneixem i sabem la seva carrera, per això el repte d’aparèixer en aquests estudis el veiem factible.

 Ara bé, hauran de superar aquelles vicissituds inherents a tota la premsa local, digital o no. Això voldrà dir superar tres proves, suportar les pseudo-pressions del típic polític de tercera regional sobrat de fums, fer subtils gestions perquè les empreses que se saben importants a la comarca ho siguin anunciant-s’hi, i sobretot, perquè els parents, que aquí tots en som de tots, també segueixin el Territoris.cat.

  I si alguna d’aquestes tres premisses no s’entén, o no es vol entendre, que quedi ben clar des d’un bon principi: tenim uns ideals i uns valors, i si no us agraden, en tenim uns altres.

 Molta sort.

 (*) Cita de Groucho Marx

Comentaris