22.05.2018 |
Territoris.cat

Campanya per celebrar la Setmana del Comerç a les Borges Blanques

A iniciativa de l'Agrupació de comerciants i amb l'objectiu de promocionar el comerç local

Imatge d’un participant de la campanya dels comerciants
Imatge d’un participant de la campanya dels comerciants
Campanya per celebrar la Setmana del Comerç a les Borges Blanques

Amb motiu de la celebració de la Setmana del Comerç, l’Agrupació de comerciants de la capital de les Garrigues porta a terme la campanya “Gaudeix de la primavera a les Borges Blanques”, amb l'objectiu de promocionar el comerç local.

Des d’aquest dilluns dia 20 de març i fins al dissabte 25, la campanya sorteja una escapada rural entre les persones que comprin als establiments adherits a l’Agrupació de Comerciants.

Sorteig d'una escapada rural entre les persones que comprin durant aquesta setmana als establiments adherits

Segons ha declarat la presidenta de l’Agrupació, Montserrat Pijuan, “per cada compra s’entrega una butlleta que s’ha de dipositar dins de l’urna col·locada a l’entrada del consistori borgenc. El dissabte a les 13.30 hores a la plaça Porxada es durà a terme el sorteig entre totes les butlletes”. Pijuan també ha informat que “aquesta és una campanya que s’està duent a terme simultàniament a diferents poblacions de Catalunya impulsada i coordinada per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya”.

Paral·lelament, l’agrupació també ha organitzat per al matí de dissabte a la mateixa plaça una activitat per als més petits titulada “Dibuixem la primavera” i que consistirà a pintar el terra de la plaça amb guixos els colors de la primavera. Els infants que participin podran gaudir d’un esmorzar amb coca i xocolata.

Així mateix, amb les compres els comerços adherits també reparteixen una bossa reutilitzable per tal d’incentivar el reciclatge i contribuir amb el medi ambient.

Comentarios