Tomàs Cusiné, propietari del celler del mateix nom ubicat al Vilosell de la DO Costers del Segre, ha endegat conjuntament amb altres dos socis, Xavier Cepero i el distribuïdor nord-americà, Eric Solomon, un nou projecte vitivinícola amb el nom de Cara Nord, en aquest cas a la DO Conca de Barberà. Al març del 2012 van començar a treballar diferents vinyes situades a la cara nord de la serra de Prades, a uns 800 metres d'alçada i sobre terres de pissarra i molt minerals, que els han permès obtenir vins amb molt de caràcter i una forta personalitat.
Aquesta setmana han tret al mercat un vi blanc, del qual n'han elaborat 17.000 ampolles, i en breu començaran a embotellar un negre, del qual n'obtindran unes 30.000, en aquesta primera anyada. El vi blanc està elaborat amb vinyes aïllades, entre boscos, de Macabeu, Chardonnay i Albariño i, segons explica la nota de cata "sobre un fons floral, de fruita blanca, es combinen aromes exòtics com la pinya, maracuyá i les notes minerals". Pel que fa al negre està elaborat amb un 42% de Garnatxa, un 38% de Syrah i un 20% Garrut.