Ingredients
- 350 g d'arròs
- Tomàquet fregit
- 1 manat d'espàrrecs verds
- ½ bròquil
- 1 carbassó
- 2 pastanagues
- 60 g de pèsols
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 L de caldo de verdures
Instruccions
- Tallar les verdures a quadrats petits o rodanxes.
- Sofregir per ordre primer la ceba, després pebrot, afegir la pastanaga i els espàrrecs, tot això amb bastant oli.
- Un cop aquests ingredients sofregits, afegir unes 5 cullerades de tomàquet fregit, remenar-ho fins que estigui tot integrat i el tomàquet comenci a fregir-se.
- En aquest moment cal afegir la resta de verdures i continuar sofregint-les fins que estigui una mica daurat.
- Abocar l'arròs i remenar-ho una estona.
- Escalfar el caldo de verdures fins a bullir i afegir-lo a l'arròs.
- Els primers 10 min ha de bullir amb força i després deixar-ho a foc mig fins a evaporar el caldo (serà el moment de provar si necessita més sal o li falta alguna cosa).
- Deixar reposar 5 min amb el foc apagat i servir.