Els vins de Vall de Baldomar de Marta Porta, protagonistes del cicle de maridatges D'vines

El celler situat en un paratge que contribueix a crear un microclima especialment beneficiós per al conreu de la vinya, ofereix uns vins amb matisos variants i singulars
Vall de Baldomar
photo_camera Marta Porta del Celler Vall de Baldomar protagonista del Cicle D'vines

La cellerera Marta Porta del celler Vall de Baldomar (DO Costers del Segre, subzona Artesa de Segre) va protagonitzar al vespre d'aquest divendres passat, el tercer maridatge de la campanya 'D'vines' 2023 al restaurant L'Espurna, una iniciativa impulsada per la consultora gastronòmica Como Pomona

La vetllada es va iniciar amb l'’orelleta especiada, per continuar amb la proposta de croqueta de carn d'olla amb Petit Baldomà Blanc 2022, i tot seguit, el pop a la brasa sobre parmentier de patata amb col, cansalada i oli de pebre vermell amb Cristiari blanc, entrants elaborats per l'equip de Jesús Gimena.

La degustació va continuar amb el peix, amb la corvina de llotja amb textures de calçots, maridat amb Quildo 2018; el plat de carn s'obria amb el Melós de vedella amb salsa de festucs i poma al cava, casat amb Baldomà Selecció 2020. 

Finalment, les postres arribaven amb la mousse de mató amb pera i cafè, maridades amb el Cristiari d'Alòs 2021.

L'INCAVI, DO Costers del Segre, l'Àrea d'Igualtat de Diputació de Lleida i Turisme de Lleida de l'Ajuntament de Lleida, col·laboren amb aquesta campanya de Como Pomona.

Comentaris