08:31h. Dimecres, 25 d'Abril de 2018

Una quinzena de joves genets i amazones participen en el primer campus d'equitació Albert Hermoso a Os de Balaguer

Sota la direcció del genet olímpic, els inscrits treballen aspectes del maneig i la cura del cavall a més de gaudir també d'activitats d'oci

Foto de grup dels participants en aquestes estades a l'hípica Els Serrats
Foto de grup dels participants en aquestes estades a l'hípica Els Serrats

L’hípica Els Serrats d’Os de Balaguer acull aquesta setmana el 1r Campus Albert Hermoso Farràs; unes estades en les quals els participants treballen, sota la direcció del genet olímpic, aspectes del maneig i la cura del cavall, conceptes tècnics i tàctics de l’equitació però també realitzen diferents activitats d’oci com una visita al Parc Astronòmic del Montsec o al castell d’Os de Balaguer. També s’han programat sessions de coaching i nutrició esportiva.

Albert Hermoso destaca que es "treballa el vessant esportiu però sense perdre de vista la part lúdica”, ja que el més important, assegura, és “que gaudeixin de l’experiència de convivència lluny de l’ambient de competició”.

En aquestes estades eqüestres hi prenen part una quinzena de participants de totes les edats i diferents nivells d’equitació. Els joves genets i amazones, que vénen d’arreu del territori, s’allotgen a la casa de colònies Els quatre vents del Monestir de les Avellanes i es mostren molt satisfets amb l’experiència. 

L’empresa Aurum Horse és l’organitzadora d’aquesta primera edició del campus que s’espera que tingui continuïtat les pròximes temporades.