20.05.2018 |
Territoris.cat

La conversió del Musicland en seu dels escoltes tira endavant

Les obres permeten veure ja el pati de llums central que oferirà ventilació interior i il·luminació
Les obres permeten veure ja el pati de llums central que oferirà ventilació interior i il·luminació
La conversió del Musicland en seu dels escoltes tira endavant

L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat en acord de la Junta de Govern el projecte bàsic i d’execució de reforma i redistribució de l’edifici de l’antiga discoteca Musicland per habilitar-lo com a dependències de l’Agrupament Cal-Met i altres entitats del municipi. El projecte global aprovat i que s’anirà executant per fases té un pressupost total d’execució de 491.325 euros, segons ha explicat aquest matí l’alcalde Marc Solsona, qui ha precisat que, de moment, el consistori ha habilitat partida per dur a terme la primera fase, pressupostada en 224.968 euros. La segona fase està valorada en 97.939 euros i no compta amb pressupost per a enguany.

Solsona ha indicat que, abans de licitar aquesta primera actuació, s’està treballant amb els escoltes, els quals seran els principals beneficiaris de l’obra, per definir la seva participació en el projecte i determinar la manera de tirar endavant el projecte

L’alcalde ha indicat que, per tal que puguin dur-se a terme activitats destinades a ús públic, cal realitzar les dues primeres fases del projecte i pel que fa a la tercera, que té un pressupost de 168.418 euros i que inclou habilitar una sala polivalent de prop de 10 metres quadrats, entre altres, dependències, es concretaria més endavant en funció de les disponibilitats econòmiques. 

Les obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de  946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a dependències de l’Agrupament escolta Cal Met mentre que la resta serà per a diferents associacions i entitats de la localitat. Durant el passat any es va dur a terme la substitució de la coberta existent de plaques de fibrociment per una de nova de panells de sandvitx amb tres patis de llums coberts per dotar les dependències de llum i ventilació natural.

Comentarios