18:48h. Diumenge, 18 Febrer de 2018

Càsting per a la Passió de Cervera, que engega nova etapa directiva i vol actualitzar l'espectacle

Imatge d'arxiu de l'espectacle de la Passió de Cervera
Imatge d'arxiu de l'espectacle de la Passió de Cervera

La Passió de Cervera comença la temporada 2018 amb la convocatòria d'un càsting d’actors i actrius el dilluns 4 de desembre, on es buscaran "tot tipus de personatges i en el que les persones podran lluir-se en els seus dots interpretatius, per tal de realitzar algun dels papers principals de l’obra", segons els organitzadors. La prova es farà a les 20.30 hores del vespre en el mateix Gran Teatre de la Passió.CARTELL CÀSTING texte

Després de tres temporades amb Josep Purtí com a director artístic, l'espectacle "torna a les seves arrels cerverines amb un renovat equip jove i actiu que entoma la direcció artística de forma col·legiada amb 4 membres que realitzaran diferents canvis escenogràfics i artístics i actualitzaran la representació en diferents fases" manifesten des de l'organització.

Mariona Dalmases, David Mora, Joan Ninot i Gemma Palà integren el nou equip directiu en substitució de Josep Purtí

Els quatre membres de l’equip seran Mariona Dalmases, David Mora, Joan Ninot i Gemma Palà, tots ells de Cervera i vinculats d’alguna o altra manera amb el món del teatre des de fa molts anys. Entre els objectius d'aquest equip està renovar l’espectacle i encaminar-lo a l’actualització de les noves tecnologies, "respectant sempre la tradició i el patrimoni teatral que conserva el Patronat de la Passió, recollit en els quadres pictòrics dels germans Salvador, fets expressament per donar vivesa i emfatitzar la realitat de les escenes teatrals".

El càsting de dilluns dia 4, "una oportunitat única" per a lleidatans del món de la interpretació

Pel que fa al càsting del pròxim dilluns, l’equip de direcció assenyala que aquesta és una oportunitat única, "per tal de donar sortida a les múltiples persones de la província de Lleida i rodalies que volen créixer en el món de la interpretació i volen fer-se un lloc en el món professional, donat que la Passió de Cervera és un espectacle de gran format que incorpora múltiples disciplines artístiques, com música, dansa, interpretació escènica i dramatúrgia teatral".

Cal assenyalar però, que actualment la Passió de Cervera compta amb la participació d’actors principals procedents de les comarques tarragonines i de diferents indrets de Catalunya.