Dijous, 28 de setembre

Un sopar sostenible per a denunciar el malbaratament alimentari

El restaurant La Boscana impulsa un sopar per a recolzar la lluita contra el malbaratament alimentari 
Els xefs Joel Castanyé i Ada Parellada amb el cartell promocional del sopar -Foto: Gastrorecup
photo_camera Els xefs Joel Castanyé i Ada Parellada amb el cartell promocional del sopar - Foto: Gastrorecup

El restaurant La Boscana (Bellvís) s'ha sumat al projecte Gastrorecup impulsat per la xef Ada Parellada i la Generalitat de Catalunya. Els objectius de la iniciativa són sencibilitzar i conscienciar sobre l’aprofitament alimentari i fer-se ressó de la quantitat d’aliments que es perden al llarg de la cadena alimentària. El projecte encoratja als restauradors a celebrar un dinar o sopar amb aliments rebutjats pel circuit comercial, a un preu simbòlic. 

A Catalunya es llença cada any més de 288.000 tones de menjar i 1.300 milions a escala global

La Boscana s'ha sumant a la iniciativa juntament amb altres 17 restaurants d'arreu de Catalunya. El sopar es durà a terme dijous, 28 de setembre. Les entrades per a l'apat ja s'han exhaurit.

És l'edició que ha sumat més participació de restaurants i compta amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya

Comentaris